Зворотній зв'язок з читачами

 

Атлас історії України видавництво

Атлас історії України видавництво

У сучасному світі сфера освіти піддається частим змінам. Тому видавництвам атласів історії України необхідно випускати максимально актуальні навчальні матеріали, які не тільки відображають достовірні факти, а й виділяють ключові події з історії держави. Наша компанія, яка регулярно перемагають на всеукраїнських конкурсах та рейтингах, пропонує представникам освітніх установ придбати історичні атласи України нашого видавництва. На сьогоднішній день в асортименті компанії представлені також карти, довідники, підручники та контурні карти. Завдяки точним і актуальним навчальних матеріалів студенти і учні з усієї країни можуть швидко і ефективно засвоювати програму по предмету історія України.

Якщо Вам необхідний достовірний і довговічний атлас історії України, видавництво «МАПА» надасть Вам екземпляри, які максимально зручно використовувати в навчальному процесі. Починаючи з 1991-го року наша компанія випускає різні навчальні матеріали, в список яких входять і атласи.

Пропонуємо Вам ознайомитися з каталогом нашого видавництва, який опублікований на офіційному сайті компанії. В асортименті атласів видавництва, крім історії України, ми також пропонуємо взяти атлас світу, автошляхів України та видатних співвітчизників. Рекомендуємо порівняти три різних формати історичних атласів України від видавництва «МАПА». Всі три навчальних матеріали відповідають вимогам Міністерства Освіти України.

Зв'яжіться з нами по телефону, щоб вибрати необхідний атлас історії України. Видавництво «МАПА» надає три варіанти даного виду атласів, які охоплюють усі періоди історії України, за помірною вартістю. У Вас є можливість замовити навчальні матеріали в будь-якій кількості з доставкою в будь-яке місто України.