Зворотній зв'язок з читачами

 

Карта А3 України

Якщо Вам у навчальному процесі потрібна актуальна карта А3 України, видавництво "МАПА" пропонує продукцію самої високої якості. Ці карти будуть корисні як дітям, так і дорослим. Ламінований варіант може бути також гарним подарунком.

Видавництво «Мапа» пропонує цілий ряд карт України формату А-3, які подають повну характеристику нашої країни – це політико-адміністративна, економічні, загальногеографічні, природи і соціально-етнографічні карти. Особливістю цих карт є ламінація, завдяки чому вони дуже зручні у користуванні в школі – не ламаються, не затираються. Формат також дуже зручний для користування в школі і вдома. Такі карти можемо виготовляти індивідуально під замовлення, завдяки чому весь зміст оновлюється на момент друку. 

В каталозі нашого видавництва є атласи, карти, підручники і довідкова література. Ламіновані карти А-3 доповнюють цей список.  Завдяки своєму формату  вони зручні у користуванні і можуть довго служити користувачеві. 

На нашому сайті постійно оновлюється асортимент і ціни нашої продукції. Замовляйте у нас карту А-3 за телефоном або через сайт.